Mame i klinci napravili igračke za Dečiju kliniku

Izvor: JužneVesti.com, 23.Feb.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mame i klinci napravili igračke za Dečiju kliniku

Niška Dečija klinika za rehabilitaciju dobiće igračke od drveta za razvijanja fine motorike koje su napravili članovi Odeljenja knjige za decu, stvaralačke radionice “Dedina garaža” i “Ćaskališta za mame iz Niša”.

Ovu akciju inicirala je mama Jelena Stojanović, koja je primetila, kroz rehabilitaciju svog deteta, da ovakve igračke nedostaju bolnici.

Ona je pozvala sve ljude dobre volje da učine nešto što je u njihovom domenu, kako bi se situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na ovom odeljenju popravila - kažu u Dečijoj biblioteci.

Radionica na kojoj su mame i mališani kreirali igračke održana je prošle nedelje u prostorijama Dečije biblioteke.

Pored ručno izgrađenih igračaka za terapiju, klinici će biti poklonjene i one za igru, koje se do 25. februara sakupljaju u Biblioteci za najmlađe čitaoce.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.