Makedonac pljačkao pošte i apoteke

Izvor: Kurir, 26.Mar.2013, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonac pljačkao pošte i apoteke

Filip A. (37) u Srbiji je boravio ilegalno, a na području Niša izvršio je pet pljački, ukupno ukravši više od 130.000 dinara

NIŠ - Makedonski državljanin Filip A.(37) priveden je i zadržan u policiji zbog sumnje da je na području Niša izvršio više krivičnih dela razbojništva, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Sumnja se da je Filip, koji je ilegalno boravio u Srbiji, u periodu od 25. februara do 21. marta izvršio pet krivičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dela razbojništva maskiran fantomkom i uz pretnju pištoljem, a mesta izvršenja tih dela bila je jedna poslovnica pošte i apoteke, navode iz policije.

Iz pošte i apoteka oduzeo je, kako se navodi, više od 130.000 dinara. Osumnjičeni će po isteku mere zadržavanja biti priveden istražnom sudija radi saslušanja.

Policija je efikasnom akcijom, sat vremena posle izvršenog sinoćnjeg razbojništva u ulici Jovana Babunskog, lišila slobode Nenada K.(35) iz Niša zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem iz prodavnice u toj ulici oduzeo pazar u vrednosti od 25.000 dinara, saopšteno je iz policije.

Sumnja se da je Nenad 22. marta, takođe, od vlasnika jedne menjačnice pokusao da oduzme novac, napominju iz policije i dodaju da je osumnjičenom izrečena mera zadržavanja do 48 sati.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Makedonac pljačkao prodavnice po Nišu

Izvor: juGmedia, 26.Mar.2013

NIŠ – Makedonski državljanin Filipa A.(37) koji je ilegalno boravio na području Srbije uhapšen je danas zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva...Sumnja se da je Filip u periodu od 25.februara do 21.marta, u kasnim popodnevnim i večernjim satima, na području grada izvršio...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.