Lopovi 20 puta upali u Reciklažni centar za poslednja dva meseca

Izvor: RadioCity.rs, 17.Avg.2017, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi 20 puta upali u Reciklažni centar za poslednja dva meseca

Vučković kaže da je poslednji upad bio prošlog vikenda u noći između subote i nedelje.
„Čuvar je pokušao da spreći lopove ali su ga  napali i povredili zbog čega je morao da potraži pomoć lekara i sada je na bolovanju“, ističe Vučković.
On dodaje da su na meti kradljivaca različite sirovine koje se selektuju u Reciklažnom centru, ali da je lopovima „najinteresantniji“ metalni otpad.
„Dolaze uglavnom noću, organizovani u nekoliko grupa. Jedni upadaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << sa jedne strane, drugi konjima i karucama odvoze sirovine“, ističe Vučković. On kaže da je i ranije bilo krađa, ali ne u ovolikoj meri. Direktor JKP „Mediana“, kaže da će ovo preduzeće preduzeti mere kako bi zaštitilo Reciklažni centar.

„Angažovaćemo eksterno obezbeđenje i postavićemo novu ogradu oko centra“, kaže Vučković.
On dodaje da je „Mediana“ prijavljivala upade lopova, ali da policija ništa ne može da učini i kada ih pronađe jer se radi o maloletnicima.  

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.