Ljubitelji “opela” iz regiona na Kameničkom visu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubitelji “opela” iz regiona na Kameničkom visu

Opel Balkan meeting” je događaj koji će se održati u Nišu, u subotu 21. maja od 10 do 18 sati, a svoja vozila na Kamenički vis dovešće, kako kažu organizatiri, i zaljubljenici u “opel” iz Bugarske i Makedonije.

Automobili će biti parkirani i svi posetioci će moći da ih pogledaju, a za vozače je organizovano druženje i sportske igre.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Biće organizovan niz društveno-sportskih aktivnosti: mali fudbal, natezanje konopca, bacanje diska u gumu. Neće biti grupne ili revijalne vožnje, niti bilo kakve trke, jer nema bezbednog mesta za tako nešto. Druženje je osmišljeno kao svojevrstan tester ovakve vrste okupljanja na balkanskom nivou, sa planovima da postane tradicionalno - kažu organizatori iz “Opel kluba” Niš.

Dodaju da “Opel fan Bulgaria” planira dolazak u dugoj koloni vozila, a dolazak je najavio i “opel” klub iz Makedonije, dok se očekuje veliki broj “opelaša” iz Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.