Likovne i dramske radionice za najmlađe Nišlije

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likovne i dramske radionice za najmlađe Nišlije

Mališani koji bi da nauče nešto o slikarstvu, ali i o dramskoj umetnosti, kako kažu organizatori, mogu da se prijave na radionice u niškom Dečjem centru, koje će se održavati od 5. do 9 februara.

Za radionice, kako kažu u Dečjem centru, roditelji mogu da prijave decu 1. i 2. februara od 8 do 19 sati.

Radionice će se održavati od 5. do 9. februara. Likovne radionice bice svakog dana u tom periodu, od 11 do 13 sati. U ponedeljak tema likovne radionice je Mandale, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tehnika, akril, u sredu, tema je "Želim biti modni kreator", tehnika kombinovana. U utorak, četvrtak i petak radiće se vitraž - rekli su u Dečjem centru.

Pored likovnih radionica, tu je, dodaju i dramska sekcija, koja će se održavati u ponedeljak, sredu, četvrtak od 17 do 19 sati i utorak i petak od 11 do 13 sati.

Inače, kako kažu organizatori, učešće je besplatno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.