“Level” - Senida u punim rovovima, vatromet, južni ples i “idemo, Niš”

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jul.2023, 15:39

“Level” - Senida u punim rovovima, vatromet, južni ples i “idemo, Niš”

Balkanska muzička zvezda Senida nastupila je sinoć u rovovima niške Tvrđave i uz svoje najveće hitove i energiju sa bine oduševila mnogobrojnu publiku. Uz “idemo Niš” na početku i vatromet na kraju, ovaj Senidin koncert u okviru prve večeri Southdance festivala bio je najbolji njen nastup ove godine, kako je sama rekla, a i fanovima je ispunio očekivanja.

25 minuta posle ponoći Senida je izašla na binu u prepoznatljivom stilu sa stajlingom koji je u duhu performansa, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kao i njeni nastupi. Bojazan publike da će ovo biti “festivalska tezga” pesmom po pesmom dekonstruisala je balkanska muzička atrakcija Senida.

Ređali su se - Level, Crno srce, Behute, Mišići, Replay, Mesečina i ja, Slađana, Piješ, 4 strane sveta, a neke je Senida pevala “a kapela” sa niškom publikom.

Idemooo, Niiiš - ponavljala je Senida.

Iako je ovo čest “poklič” na koncertima u Nišu, Senidina poslovična energija i emocija u nastupu učinila je da joj publika veruje kada kaže da je “jedva čekala” da to viče sa bine.

Ovo je najbolji nastup ove godine - Senidin je zaključak.

Komunikacija sa publikom, omaž najvernijim fanovima, ali i svoj publici učinio je ovaj nastup jednim od najupečatljivijih za ljubitelje ovakvog zvuka i tekstova.

Jedna od pesama koje je dvaput pevala bio je hit “Level”, simbolično dajući sama sebi zadatak i “level” za druge svoje koncerte posle Niša.

Vatromet u finišu; Foto: JVKoncert je trajao sat i po vremena i završen je desetominutnim vatrometom.

Pre i posle Senide prve večeri Southdance festivala nastupili su dance trio iz Severne Makedonije – ConTruDJ, kao i El Jazzyra sa zvukom – deep house-a, jazz-a i funk-a.

Drugo veče, kako navode organizatori, je elektro veče - predvodi ga čuveni Marko Nastić, uz podršku niške di-džej scene koju čine Nick Sailor, Zarez i Spirko.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.