Letnji pljusak ponovo poplavio ulice u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Avg.2022, 16:55

Letnji pljusak ponovo poplavio ulice u Nišu

Jaka kiša, vetar, grmljavina i grad pogodili su Niš oko 15 sati, a mnoge ulice u u tom gradu opet su poplavljene. Oštećeno je i drveće, a saobraćaj se u mnogim delovima odvija usporeno.

Poznato je da Niš svaki put kad naiđe nevreme dobije i "more", pa je ono u jednom delu Knjaževačke ulice opet aktuelno nakon pljuska. Opet poplavljene ulice; foto: Lj. J.

Velika količina vode pešacima otežava prelazak ulice, a vozila usporeno "plivaju" kroz grad.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Knjaževačka i pljusak; foto: M. Z. Osim u Durlanu, poplavljene je i ulica Vojvode Gojka, Nikole Pašića, Božidarčeva, Zetska, Bulevar Svetog Pantelejmona, deo oko crkve Svetog Nikole.

Vetar je oborio i drvo kod Lutkarskog pozorišta, a u centru grada su oboreni i mnogi suncobrani.

Podsetimo, Nišlije su nakon junskog pljuska predlagale vaučere za durlansko more.

Godinama unazad svaka jača kiša u Nišu poplavi ulice i dvorišta, pa građani su nedavno naveli da je sramota što nadležni još nisu rešili problem sa kanalizacijom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.