Lalatović ostaje trener Radničkog

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jan.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović ostaje trener Radničkog

Šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović potpisao je danas ugovor po kojem će nastaviti saradnju sa niškim klubom do kraja tekuće sezone. Pregovori Lalatovića i prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva trajali su nedeljama unazad i nisu ih omeli ni novogodišnji praznici.

Zajednički dogovor Ivice Tončeva i Nenada Lalatovića je da se nastavi sa  saradnjom, a želja da se ostvari  istorijski uspeh Radničkog očigledno je prevagnula u odnosu na ostale ponude.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Radnički je trenutno drugi u prvenstvu Srbije, a ima ozbiljne namere i u Kupu Srbije kao i u Ligi Evrope.

-Ugovor sam produžio pre svega zbog velike želje da nastavim sa Tončevim i Radničkim ono što sam započeo u jesenjem delu prvenstva. U prvom delu sezone započeli smo ispisivanje nove istorije Radničkog i planiramo da nastavimo sa tim i u budućnosti. Moja velika želja, kao i želja prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva je da ove godine pokušamo da osvojimo trofej, mada je konkurencija jaka pored klubova kao sto su Crvena zvezda, Napredak, Vojvodina i Partizan. Iskreno, imao sam ponude iz inostranstva, ali je prevagnula moja želja da zajedno sa Radničkim i Tončevim završim započeti posao. Uostalom, smatram i da ne treba po svaku cenu ići u inostranstvo. U svakom slučaju velika je čast i zadovoljstvo ostati u Nišu i dati još puno srećnih trenutaka vatrenim i vernim navijačima Radničkog. Oni svakako zaslužuju sve najbolje od nas. Opet bih im se zahvalio na trofeju koji su mi uručili u Kruševcu, jer to pokazuje da oni veruju u nas. Takođe, trudiću se i da u budućnosti rezultatima Radničkog opravdamo njihovo poverenje- izjavio je Nenad Lalatović.

Nenad Lalatović će prozivku pred početak priprema za prolećni deo sezone izvršiti 9. januara.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.