LAF dodelio Niškoj TV Povelju za uspešnu saradnju (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 29.Sep.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAF dodelio Niškoj TV Povelju za uspešnu saradnju (VIDEO)

Emisije “Dobar dan“, “Hoću da znam“ i “Odgovori“ bile su neka vrsta javnih tribina na kojima se ozbiljno govorilo i o borbi protiv korupcije, rečeno je u obrazloženju Lokalnog antikorupcijskog foruma pri dodeli Povelje za uspešnu saradnju Niškoj televiziji. Dodaje se da je naš medij bio uvek otvoren za stavove LAF-a i redovno prenosio saopštenja u kojima se ukazivalo na korupciju.
Osim dodele godišnjih nagrada, Lokalni antikorupcijski forum je na Međunrodni dan prava >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << javnosti da zna dodelio i povelje – za doprinos borbi protiv korupcije i za uspešnu saradnju sa LAF-om. Jedna od njih pripala je Niškoj televiziji.
Stav LAF-a potvrđuje i kontakt emisija “Dobar dan“ Niške televizije u kojoj su gostovanja često umela da uzburkaju javnost.
Povelju za uspešnu saradnju sa Lokalnim antikorupcijskim forumom je od medija, osim Niške televizije, dobio i internet portal Građanin.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Tri puta niška skupština ne usvaja preporuku Agencije za borbu protiv korupcije (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 30.Sep.2015, 14:55

Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je puno postupaka protiv niških funkcionera, a razlog za to je, kažu, što niški mediji ali i nevladine organizacije prijavljuju slučajeve gomilanja funkcija, a to rade i političari međusobno.. Lokalni antikorupcijski forum je dao povelju Agenciji zbog...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.