Kuća strave: Ćerke krvnički pretukle majku

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Feb.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuća strave: Ćerke krvnički pretukle majku

Sestre, L. K. (53) i S. K. (50) iz Medoševca kraj Niša, inače mentalno obolele, krvnički su pretukli svoju majku Kornu K. staru 86 godina.

Korna je hitno prebačena je sa teškim povredama glave, na Neurohiruršku kliniku u Nišu nakon što su je ćerke pretukle skoro do smrti.

Ishod bi bio tragičan, da nije slučajno naišao njen rođak i obavestio policiju jer sestre nisu htele da ga puste u kuću.

Povređena je prebačena u Urgentni centar u >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Nišu, a sestre u Zavod za mentalno zdravlje, zatim u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici, gde su i ostale na ispitivanju.

Obližnji susedi, rekli su da ovo nije prvi put i da tortura traje godinama, a da su nasilnice i ranije lečene zbog problema sa psihom.

Zbog straha od neizvesnosti, Korna nije reogovala, mada su skoro svi u selu znali šta se u njihovoj kući dešava.

-

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Tukle majku jer im nije dala pare

Izvor: Blic, 21.Feb.2015

Korna K. (86) iz Medoševca kod Niša prebačena je s teškim povredama glave na Neurohiruršku kliniku u Nišu nakon što su je gotovo do smrti pretukle ćerke L.K. (53) i S.K. (50)...Ženu je spasao rođak koji je bio u prolazu kraj njihove kuće te je svratio, nakon čega je obaveštena Hitna pomoć,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.