Krađa na kineskoj pijaci u Nišu, troje uhapšeno

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Mar.2023, 19:47

Krađa na kineskoj pijaci u Nišu, troje uhapšeno

Policija je u Nišu uhapsila tri osobe osmnjičene da su na jednoj kineskoj pijaci ukrali novac i snimač za video-nadzor.

Uhapšeni su S. V. (1986), L. L. (1992) i S. I. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, saopštio je MUP.

Oni se sumnjiče da su preksinoć najpre presekli katanac na kapiji pijace, a zatim i rešetke lokala na jednoj kineskoj radnji i ukrali novac i snimač za video-nadzor.

Brzim i efikasnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << radom, policija ih je iste noći pronašla u automobilu "reno klio“ u kojem su nađeni i fantomka, pajser, rukavice, kačketi, makaze za sečenje žice, ometač signala, kao i snimač za video-nadzor.

Trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.