Konkurs za najbolju volontersku priču

Izvor: RadioCity.rs, 27.Nov.2020, 06:20

Konkurs za najbolju volontersku priču

Ukoliko ste volonter ili ste to nekada iskusili, možete napisati kratku volontersku priču uz fotografije koje će dočarati taj događaj i na taj način učestvovati u takmičenju koje organizuju Mladi istraživači Srbije, kako bi obležili 100 godina od prvog volonterskog kampa.
Cilj nam je da do 5. decembra, međunarodnog dana volontera, prikupimo i objavimo 100 volonterskih priča. Sve vaše priče ćemo objaviti na društvenim mrežama, a tri najinteresantnije će biti nagrađene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << /> Konkurs je otvoren do 29. novembra, a najbolje tri priče očekuju nagrade, najavljuju iz organizacije, a formular možete popuniti ovde.
Za dodatna pitanja obratite se na mejl jelisaveta.jovanovic.mis@gmail.com
Konkurs se realizuje u okviriru nacionalnog programa volontiranja Mladi su zakon 2020 koji Mladi istraživači Srbije realizuju u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine iz Sremskih Karlovaca, Tim42 iz Leskovca, CeGraD-om iz Obrenovca i Empower iz Požege. Projekat je podržalo Ministarsvo omladine i sporta Republike Srbije.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.