Koncert Amire Medunjanin 10. februara u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jan.2024, 15:32

Koncert Amire Medunjanin 10. februara u Nišu

Zbog, kako kažu organizatori, velikog interesovanja za prethodni koncert koji je održan novembra, bosanska sevdah pevačica Amira Medunjanin će nastupiti ponovo u Nišu u subotu, 10. februara, od 20 sati u sali niškog Doma Vojske.

Nišlije će, napominju organizatori, uživati u dvočasovnom muzičkom opusu dive magičnog glasa. "Ako znaš bilo što", "Pjevat ćemo šta nam srce zna", "Što te nema", "Moj dilbere" - neke su od pesama koje će izvesti.

Dragi moji, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << srećna Nova godina, zdravlja i ljubavi. Vidimo se ponovo u Nišu. Bili smo nedavno, ali evo zovete nas ponovo da se vratimo - poručila je Amira.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po ceni od 1.800 dinara za parter i 1.600 dinara za balkon i mogu se naći u knjižarama Delfi, Indigo, Hijeroglif, Big Star Travel-u, OMV pumpama, kao i preko sajta Ticket.rs.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Amira Medunjanin 10. februara u niškom Domu Vojske

Izvor: NisCafe.com, 05.Jan.2024, 11:01

Zbog velikog interesovanja za prethodni koncert koji je održan 16.novembra 2023, (i rasprodat 35 dana unapred!), Amira Medunjanin nastupiće ponovo u Nišu u subotu, 10.februara 2024 u renoviranoj sali niškog Doma Vojske, sa početkom u 20h.. To će biti lep uvod u ovu 2024. godinu, sa obzirom na to...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.