Klima policiji od GO Crveni Krst

Izvor: NiskeVesti.rs, 10.Jun.2016, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klima policiji od GO Crveni Krst

Gradska opština Crveni Krst donirala je dva klima uređaja Policijskoj upravi Niš čime će se prijatnijim učiniti boravak njenom objektu kako za građane tako i za same službenike ovog ministarstva.

"Opština Crveni Krst ima veoma razuđenu teritoriju i na nekim ruralnim područjima policajci su jedini predstavnici države koje naši sugrađani susreću. Odnos policije i građana je na izuzetnom nivou a takva je i sardanja opštine sa policijskom upravom", rekao je predsednik opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << prof. dr Miroslav Milutinović uručujući donaciju načelniku PU Niš Ninoslavu Mitiću.




Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.