Kartice za ulazak u niške vrtiće ipak 220 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kartice za ulazak u niške vrtiće ipak 220 dinara

Elektronske kartice koje će se uskoro koristiti za ulazak roditelja u niške vrtiće koštaju 220 dinara, a ne 120 kako su prvobitno pojedini vaspitači govorili na roditeljskim sastancima, potvrđeno je Južnim vestima iz Predškolske ustane “Pčelica”.

Nije utvrđeno kako je došlo do zabune oko cene i čijom greškom.

U vrtić samo sa karticom; foto: JV arhivaU “Pčelici” kažu da nisu dali takvu informaciju da je cena kartica 120 dinara, međutim roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz pojedinih vrtića tvrde da su tu informaciju dobili od vastitača na sastanku održanom upravo povodom novog bezbednosnog sistema postavljenog na vratima.

Roditelji su već dobili uplatnice sa sumom od 220 dinara, a nakon uplaćivanja novca trebalo bi da dobiju i kartice.

Podsetimo, na vratima vrtića u Nišu, u cilju bolje bezbednosti dece i preciznije evidencije na osnovu koje će se mališanima deliti obroci, postavljen je elektronski čitač kartica pomoću koga će uskoro mališani, roditelji i svi zaposleni ulaziti i izlaziti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.