Kao nekad u 8 – Igranka u dvorištu Univerziteta

Izvor: RadioCity.rs, 15.Sep.2015, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao nekad u 8 – Igranka u dvorištu Univerziteta

"Mladi ambasadori” ovom Igrankom žele da podstaknu međugeneracijsku saradnju i spoje pripadnike različitih životnih dobi.
Prisutne će zabavljati bendovi „Lutajuća srca” i „La campanella” koji će nam približiti muziku 60ih i 70ih godina, kao i modernog doba. 
„Igranka se organizuje u okviru projekta "Zadužbina znanja" koji predstavlja specifičnu bazu i platformu na kojoj će biti predstavljena predavanja i edukacije uspešnih iskusnijih građana Niša, kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << ona bila dostupna i narednim generacijama mladih koji dolaze i koji će dalje razvijati ovaj grad”, poručuju organizatori.

Ovaj projekat se realizuje u okviru programa Uspešan fandrejzing koji sprovode Trag fondacija i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). Kako bi se započela realizacija projekta, potrebno je da se u lokalnoj zajednici prikupe sredstva koja bi donatori duplirali. Tokom jeseni 2015. biće organizovano više različitih akcija prikupljanja sredstava od pojedinaca i lokalnih preduzetnika, napominju organizatori Igranke.
Više o samom projektu možete naći na http://ambasador.rs/

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.