Kamion udario jugo u Nišu, povređen vozač

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2020, 10:31

Kamion udario "jugo" u Nišu, povređen vozač

U sudaru kamiona i "juga" u Ulici Ivana Milutinovića povređen je 62-godišnji Nišlija koji je vozio auto, kažu u niškoj policiji. Lekari Hitne pomoći su ga zbrinuli, a navode da je povredio glavu i grudni koš.

Saobraćajna nezgoda je prijavljena policiji juče oko 10:40, a kažu da su se kamion i "jugo" sudarili kod broja 28.

Učestvovalo je teretno vozilo marke "iveko" niških oznaka, upravljao muškarac 1989. iz Niša, drugo je "jugo" upravljao muškarac 1958. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Niša - dodaju u policiji.

62-godišnji Nišlija je prošao sa povredama glave i grudnog koša, navode u Hitnoj pomoći, a prema prvim procenama reč je o lakšim povredama.

Osnovno javno tužilaštvo je obavešteno o udesu i po njihovom nalogu policija utvrđuje uzrok.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlijka povređena u udesu u Panteleju

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jun.2020, 09:13

U sudaru dva automobila u Ulici Živorada Kostića u Nišu, 40-godišnja Nišlijka povredila je glavu, navode u Hitnoj pomoći. ..Saobraćajna nezgoda prijavljena je niškoj policiji juče oko 16 sati. U udesu na raskrsnici ulica Živorada Kostića i Kolubarske u naselju Pantelej učestvovali su "folksvagen"...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.