Kamenica osvetljena posle 10 dana

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jan.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenica osvetljena posle 10 dana

Od početka godine, ulice u niškom selu Kamenica bile su, kako kažu meštani, u mraku, a u “Parking servisu” tvrde da su tek juče osvetlili kompletno selo.

Redakciji Južnih vesti meštani Kamenice, preko aplikacije “Prijavi problem”, u ponedeljak uveče javili su da nemaju ulično osvetljenje i da im niko od nadležnih nije rekao kada će kvar biti popravljen.

Zvao sam distribuciju oni me uputili "Parking servisu", zvao "Parking servis", a oni me uputili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nekom trećem. Zvao i treći broj, a oni me vratili na Elektrodistribuciju. Ja sam sada stao i razmišljam ko ovde koga zeza. Stvarno ne znam -  napisao je jedan Kameničanin.

U “Parking servisu”, koji brine o javnoj rasveti u Nišu, kažu da je njima prijava problema sa uličnim osvetljenjem u Kamenici stigla 10. januara, ali da je tog dana bilo 20 kvarova u ormarićima javne rasvete.

Zbog ekstremno niskih temperatura dolazilo je do iskakanja osigurača, pa su mnogi delovi grada bili bez javne rasvete - kažu u “Parking servisu”.

Naglašavaju da je zbog gužve i velikog broja intervencija, kvar u Kamenici rešen juče, 11. januara kada je “kompletno sanirano celo selo”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.