Kalča “desetkovana” u poslednjem meču ove godine

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalča “desetkovana” u poslednjem meču ove godine

Bez četvorice standardnih prvotimaca i sa velikim kadrovskim problemima futsaleri niškog Kalče putuju na poslednji meč u 2016. u Sremsku Mitrovicu, gde će se u petak u 19:30 sastati sa aktuelnim vicešampionom Deusom.

Niški tim je trenutno trećeplasirani u Prvoj futsal ligi Srbije sa 18 osvojenih bodova, a prvi deo sezone završiće sa “oreolom nepobedivosti” na domaćem terenu, pošto su početkom nedelje savladali Novi Pazar na svom terenu. Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su na 6 odigranih utakmica u tekućoj sezoni na domaćem parketu, niški futsaleri zabeležili 5 pobeda, uz remi protiv šampiona Ekonomca.

Uprkos pobedi, poslednja utakmica zadala je dodatne glavobolje treneru Vladanu Miladinoviću, jer se od ranije povređenima Marku Iliću i Jovanu Đorđeviću, pridružio Darko Vrzić, a Nikola D. Stanković je pod suspenzijom zbog crvenog kartona na meču sa Pazarcima.

Situacija u klubu nije nimalo dobra. Bukvalno “iskasapljeni” idemo u Sremsku Mitrovicu na megdan ekipi koja je u naponu snage, sa 5 vezanih pobeda. Reč je o vrlo kvalitetnom sastavu, koji je prošle sezone završio na 2. mestu iza Ekonomca, kojeg je dva puta savladao. Moramo biti realni, biće jako teško, ali ćemo dati sve od sebe i iz ovako desetkovanog sastava pokušamo da izvučemo maksimum - realan je strateg Kalče Miladinović.

Nakon 4 uzastopna poraza na startu šampionata i samo jednim bodom iz prvih 5 kola, forma Deusa je u konstantnom usponu, pa trenutno zauzimaju 5. mesto sa 16 bodova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.