Izvor: RTV 5, 23.Sep.2012, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako vratiti dugove za struju? (video)

Problem dugova za struju u Srbiji se što pre mora rešiti, jer suma dugovanja prelaiz milijardu evra. Zato će uz pomoć Ministarstva finansija, do kraja godine biti ponudjeno rešenje, i gradjanima i privrednim subjektima, izjavila je u Nišu ministarka energetike Zorana Mihajlović.
Sa cenom struje se licitira već duže vreme, ali se mora pronaći rešenje povoljno za sve. Ali promena tarifnog sustema je izvesna i to će uskoro biti realizovano, naglasila je ministraka energetike. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 <<
Iz Ministarstva energetike je već ranije najavljeno da bi od jeseni trebalo da bude uvedena dvočasovna dnevna jeftina tarifa. I da je takodje, počeo rad na izradi socijalnih karata u Srbiji, ali da je to obiman posao i da neće biti završen pre prvog kvartala iduće godine.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.