Kajakašica Medicinara bronzana na međunarodnoj trci

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajakašica Medicinara bronzana na međunarodnoj trci

Takmičarka Kajak kanu kluba Medicinar iz Niša Maja Lazarević osvojila je bronzanu medalju na internacionalnoj trci u Banjaluci, a na Evropskom kupu koji je održan u istom gradu bila je peta.

Za Maju Lazarević vikend je bio baš ispunjen, prvo je u subotu nastupala na internacionalnoj trci, a dan kasnije je učestvovala na Evropskom kupu.

Na međunarodnoj trci ispred naše takmičarke bile su dve Austrijanke. Na Evropskom kupu Maja je bila petoplasirana - rekli su u Medicinaru.

Sledeći izazov za takmičare Medicinara je treća izborna kontrola za seniore, odnosno prva za juniore i mlađe seniore 12. maja u Ostrovici, kraj Niša.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.