Južno je tužno za Draganu Sotirovski

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2024, 11:23

Južno je tužno za Draganu Sotirovski

"Ovih Tužnih vesti nema? Čim je nešto pozitivno, Tužnih vesti nema", rekla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski uz poluosmeh okupljenim novinarima dok još nije počelo zvanično davanje izjava. Bilo je to na Delijskom visu, na stadionu Mašinca, kluba koji je u teškoj finansijskoj situaciji i koji je na korak od ispadanja u niži rang - što je izgleda "pozitivno".
Za rukovodstvo, stručni štab i igračice Mašinca petak (29. mart) je bila prilika da čuju da li će im Grad Niš pomoći u teškoj situaciji, o kojoj doduše ne pričaju glasno niti se žale, a za gradonačelnicu Niša prilika da napravi pokušaj šale.
Nepojavljivanje novinara Južnih vesti prokomentarisala je pre...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.