Jugoslovenska grupa „Ođila“ u niškom Domu vojske

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jugoslovenska grupa „Ođila“ u niškom Domu vojske

Karakteristična po romskom melosu i pevanju iz duše, jugoslovenska grupa „Ođila“ publici u Nišu će se predstaviti nakon 20 godina. Koncert će biti održan 3. decembra od 20 sati, u sali Doma vojske.

„Ođila“ je za više od 30 godina postojanja imala koncerte na prostoru cele bivše Jugoslavije, ali i na gotovo svim kontinentima.

Grupa postoji od 1983. godine. Oslanjaju se na tradiciju teatra „Romen“ iz Moskve i muziku iz legendarnih filmova, poput „Cigani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << lete u nebo“ - navodi se u biografiji.

Za njih je karakterističan ruski, romski melos, kako navode organizatori, kao i pesme koje razgaljuju dušu i vraćaju u neka drugačija vremena.

Grupu čine vokali Sanja Uzelac, Davorka Bosnić i Slobodan Simonović koji svira i gitaru, Boris Nikolić prateći vokal i solo gitara, Andrej Stefanović na bas gitari i klavijaturi i Željko Stepanović preteći vokal i harmonikaš – stoji u biografiji.

Prodaja karata za koncert je počela a one se mogu kupiti na blagajni Doma vojske radnim danima od 11 do 18 sati i subotom od 10 do 14 sati.

Cena karata, koje se mogu rezervisati na broj 065 4042117 ili na facebook stranici Art&Tour, kreću se od 750 do 850 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.