Izvor: RTV 5, 09.Apr.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovica Cvetković trener Železničara!

Jovica Cvetković novi je trener Železničara! Doskorašnji selektor Srbije pozitivno je odgovorio na poziv potpredsednika niškog kluba Zorana Živkovića i u utorak dolazi u Niš kako bi preuzeo tim. Cvetkovićev prvi saradnik biće Marko Isaković, u poslednjih nekoliko sedmica i prvi saradnik Aleksandra Živkovića, koji je prošle sedmice podneo ostavku.
-Povtrđujem informaciju da nam je Cvetković pozitivno odgovorio na poziv da pomogne u finišu sezone. Smatramo da će svojim znanjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << autoritetom i harizmom presudno doprineti da obezbedimo opstanak, ali i da unapredimo igru. Veoma smo zadovoljni njegovim dolaskom - rekao je za TV5 predsednik Železničara Ljubomir Radulović.
Nema sumnje da će dolazak Jovice Cvetkovića doneti potrebnu disciplinu timu, ali i dati veliki stimulans niškim rukometašima, koji se bore za opstanak. Nekadašnji trener Crvene zvezde, skopskog Metalurga i selektor Srbije debitovaće u subotu, na prvenstvenom meču Železničara i Požarevca.

Nastavak na RTV 5...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovica Cvetković novi trener Železničara

Izvor: JužneVesti.com, 09.Apr.2012

Nekadašnji preprezentativac i selektor Srbije Jovica Cvetković preuzeće mesto trenera u Rukometnom klubu Železničar. Njegov pomoćnik biće Marko Isaković.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.