Još uvek besplatan parking prekoputa “Ratkove“

Izvor: RadioCity.rs, 09.Maj.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još uvek besplatan parking prekoputa “Ratkove“

Iako je najavljeno da će krajem aprila obeležena parking mesta ispred OŠ “Ratko Vukićević“ početi da se naplaćuju, iz određenih razloga, kako tvrde u JKP Parking servis, table za naplatu još uvek nisu postavljene, pa će naplata početi da se vrši tek u nekom narednom periodu, ali još uvek nije poznato kada.

Slika radnika koji postavljaju tablu sa oznakom naplate parkiranja u zelenoj zoni, a koju smo zatekli danas na raskrsnici ulica Vojvode Mišića i 9. brigade, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << naterala nas je da ih upitamo da li će tablu postaviti i na predviđenom mestu, kod spomenika “Sestre Baković“.
Nažalost ili na sreću vozača, radnici su objasnili da je i to u planu istog dana, ali su kasnije, u upravi JKP Parking servis, potvrdili da taj znak neće postavljati danas, i da se još uvek ne zna kada će.
Podsetimo, JKP Parking servis obeležilo je 42 parking mesta u drugoj zoni sa jedne strane ulice Ratko Vukićević, ali dok se ne postavi tabla sa informacijama o naplati, ona se neće vršiti. 

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.