Još nepoznato da li je voda u 3 sela ispravna

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još nepoznato da li je voda u 3 sela ispravna

Iako su iz niškog Vodovoda najavili da će meštani Miljkovca, Paljine i Berčinca najkasnije danas moći da piju vodu sa svojih česama, oni se već 12. dan snabdevaju sa cisterne. Iz Vodovoda kažu da još nisu stigli rezultati analize vode i nisu precizirali kada ih očekuju. 

Iz ovog preduzeća dodaju da bi meštani ovih sela mogli da dobiju pijaću vodu za dan ili dva, a da do tada vodu sa česme koriste isključivo kao tehničku.

Meštani još nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vodu jer se čeka da prođe određeni broj dana kako bi se dobili rezultati o ispravnosti, 3 do 5 dana je minimum koji mora da se čeka kako bi se izvršila kontrola. To ne zavisi od nas, mi vodu ne smemo da pustimo dok ne dobijemo rezultate o ispravnosti – objašnjavaju iz Vodovoda.

Podsetimo, sela Miljkovac, Paljina i Berčinac nemaju vodu za piće od 10. novembra, zbog kiše koja je tih dana padala i zamutila izvorište pijaće vode, kako su tada objasnili iz Vodovoda. Tada je obezbeđena cisterna koja i dalje kruži u ova tri sela, a kako tvrde iz ovog preduzeća, ta količina pijaće vode je dovoljna za sve stanovnike.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.