Janiću pritvor od 30 dana (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 19.Maj.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janiću pritvor od 30 dana (VIDEO)

Načelniku Uprave za imovinu i inspekcijske poslove Ljubiši Janiću, koji je uhapšen zbog sumnje da je umešan u korupciju, određen je pritvor od 30 dana, potvrdila je za NTV portparol Višeg suda u Nišu Tamara Savić Cvetanović.
Kako je za NTV pojasnila Tamara Savić Cvetanović, Janiću je pritvor određen zbog mogućnosti da utiče na svedoke. Pritvor je određen i službeniku Uprave za finansije M. S. koji se sumnjiči da je, zajedno sa Janićem, zloupotrebio službeni položaj.
Da podsetimo, Janić i M. S. uhapšeni su u četvrtak, 15. maja, jer se terete da su oštetili gradski budžet za oko 9,5 miliona dinara.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.