Izmena režima saobraćaja kod Pantelejske crkve

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Avg.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena režima saobraćaja kod Pantelejske crkve

Povodom tradicionalnog obeležavanja verskog praznika, Svetog Pantelejmnona, uoči i na dan ovog verskog praznika, 8. i 9.avgusta, zbog organizacije ove masovne manifestacije, prema rešenju resorne uprave Grada Niša, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u Mavrovskoj i ulici Druge Proleterske brigade, kao i u prilaznim ulicama u neposrednom okruženju Pantelejske crkve.

U petak, 8.avgusta i subotu, 9.avgusta od 8 časova izjutra do 22 časa naveče, biće potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << obustavljen saobraćaj u Mavrovskoj ulici, na deonici od raskrsnice sa ulicom Kosovke devojke do raskrsnice sa Dubrovačkom ulicom i u ulici Druge proleterske brigade, od raskrsnice sa ulicom Kosovke devojke do raskrsnice sa ulicom Živorada Kostića Moravca.

Navedene izmene režima saobraćaja u okruženju  Pantelejske crkve biće regulisane propisanom signalizacijom i uz vidljivo prisustvo saobraćajne i  sektorske policije za javni red.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.