Izložba sitnih životinja u Niškoj Banji

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba sitnih životinja u Niškoj Banji

U balon-hali u Niškoj Banji na 14. Međunarodnoj izložbi sitnih životinja od petka 4. decembra do nedelje 6. decembra biće predstavljeno više od 1.650 kunića, ukrasne živine, golubova, papagaja i kanarinaca.

Organizatori iz Društva odgajivača sitnih životinja „Nais“ pozivaju posetioce da dođu posle svečanog otvaranja koje je zakazano za 18 sati.

Na izložbi će 5. i 6. decembra od 11 do 16 sati sa svojim životinjama biti i volonteri "Zoo planeta" koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će doneti ukrasne zečeve, feretku Luku, činčile, čileansku vevericu i kozicu Miljanu.

Ulaznica za predškolce i osnovce je besplatna, dok za ostale košta 100 dinara.

Prošle godine su na izložbi najveću pažnju posetilaca privukli crni labudovi koji su bili i proglašeni za najlepšu živinu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.