Izložba „Od stvarnosti do sna“ u galeriji NKC-a (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 08.Avg.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba „Od stvarnosti do sna“ u galeriji NKC-a (VIDEO)

“Od stvarnosti do sna”, naziv je izložbe Vlada Njaradija koja je otvorena u galeriji Niškog kulturnog centra. Postavku čine radovi u kombinovanoj tehnici na pak papiru.
Vlado Njaradi je umetnik koji dolazi iz Vrbasa. Imao je preko 500 kolektivnih izložbi, a ovo je njegovo prvo samostalno predstavljanje niškoj publici. Postavku čini ciklus radova koji su nastali između 2010. i 2014. godine. Likovni kričar Sava Stepanov o radovima umetnika kaže da u njima suvereno dominira linija i njeni likovni potencijali.
Radovi Vlada Njaradija mogu se videti u narednih 15 dana, a radno vreme galerije NKC je od 9h do 21h.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Izložba koju vredi posetiti

Izvor: RadioCity.rs, 08.Avg.2014

U godini obeležavanja početka Velikog rata pravo je zadovoljstvo što su Nišlije počašćene prvorazrednim umetničkim događajem koji je svojevrsni omaž Nadeždi. Pa ako već dosad niste, prošetajte se do Galerije u centru grada i pogledajte ovu izvanrednu postavku.. Sve do 15.avgusta izložba...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.