Izbor sportiste Niša: Stevan, Nikola ili Staša?

Izvor: JužneVesti.com, 19.Dec.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor sportiste Niša: Stevan, Nikola ili Staša?

U najužem izboru za nagradu "Sportista godine Niša", koja će se 20. decembra dodeliti jubilarni 40. put, nalaze se rukometaš Železničara Stevan Sretenović, Nikola Stefanović, član Streličarskog kluba Niš i sportska penjačica Staša Gejo, prošlogodišnji laureat. U izboru za najbolji kolektiv su Naisa, Železničar i Radnički.

Sekcija sportskih novinara Niša, već tradicionalno dodeliće nagrade najboljima u niškom sportu za 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << godinu, a danas su objavljena imena onih koji su u najužoj konkurenciji za nagrade "Najbolji sportista Niša", "Najbolji mladi sportista Niša" i "Najbolji sportski kolektiv".

Za nagradu za najboljeg mladog sportistu u konkurenciji su Vladana Vujisić i Marija Stojanović iz Ženskog košarkaškog kluba Student, zatim plivač Svetog Nikole Andrija Petković i fudbaler Radničkog Lazar Ranđelović.

Nominovani sportski kolektivi za glavnu nagradu su Naisa, Železničar i Radnički, a kada je reč o glavnoj nagradi najbolji sportista Niša, za ovu nagradu nominovani su Stevan Sretenović, član Železničara, Nikola Stefanović, član streličarskog kluba Niš i Staša Gejo, reprezentativka Srbije u slobodnom penjanju - kaže Dušan Jocić, predsednik Sekcije.

Za najbolje sportske novinare u ovoj godini, odlukom članova Sekcije, proglašeni su Dragan Panajotović, novinar portala MVP i Branislav Ignjatović sa portala Sport juga.

Žiri, osim niških sportskih novinara, članova Sekcije, čine i svi dosadašnji laureati, dobitnici priznanja “Sportista godine Niša”, a tu su, između ostalih, Dragan Pantelić, Vesna Milošević, Časlav Grubić, Marina Velimirović, Zoran Trša Stanković, Slobodan Cobi Pavlović, Ivan Lapčević, Bojana Petrović, Ljuba Pavlović, Aleksandar Raković...

Ove godine predsednica žirija je osmostruka dobitnica nagrade i sada aktivna streljačica Lidija Mihajlović.

Nagrade najboljima biće dodeljene na svečanosti koja je planirana za 20. decembr, od 20 sati u restoranu "Bolji život 2".

Na ceremoniji dodele nagrada, pored tradicionalnih priznanja, biće dodeljene i specijalne nagrade zaslužnim pojedincima. A kako je ranije najavljeno, biće uručena i nagrada gradskom većniku za sport Branislavu Kačaru.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nominacije za sportistu godine Grada Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Dec.2018

U Gradskoj kući danas je održana konferencija za novinare povodom 40.jubilarnog izdanja izbora sportiste godine Grada Niša. Sekcija sportskih novinara Niša u saradnji sa gradom i istaknutim sportistima dodeliće 20. decembra u restoranu „Bolji život 2“ nagrade najboljima...Predsednik žirija...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.