Iz Crne Gore ka Nišu 11.000 putnika

Izvor: B92, 06.Sep.2010, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Crne Gore ka Nišu 11.000 putnika

Podgorica -- Montenegro Airlines je za šest meseci prevezao 11 hiljada putnika na liniji prema Nišu, saopštio je predsednik Borda direktora kompanije, Zoran Đurišić.

"Od kraja februara na letovima ka Nišu prevezli smo 11 hiljada putnika sa popunjenosti aviona oko 40 odsto, i sa tom cifrom smo veoma zadovoljni", rekao je Đurišić.

"U narednoj godini očekujemo da se popunjenost aviona poveća na 60 odsto", naveo je Đurišić i dodao da je niška regija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za MA vrlo značajna jer u tom području ima dva miliona stanovnika.

Prema njegovim rečima, saradnja kompanije i Niša nastaviće se u smjeru otvaranja novih direktnih linija MA iz Niša prema nekoj od evropskih destinacija.

"To će naše stručne službe da prouče u narednom periodu i nadam se da će i taj drugi krug saradnje biti na istom nivou kao i dosadašnji", poručio je Đurišić.

Gradonačelnik Niša, Miloš Simonović, kazao je da je izuzetno zadovoljan polugodišnjom saradnjom sa crnogorskom kompanijom.

"Procene sa kojima smo ušli u saradnju sa MA su se pokazale kao tačne, a procenjujemo da će do kraja godine broj prevezenih putnika biti između 16 i 17 hiljada", naveo je Simonović.

Prema njegovim rečima, mogućnost uvođenja novih direktnih linija iz Niša prema evropskim destinacijama omogućiće tom gradu nove ambiciozne planove i nastavak strateške saradnje sa crnogorskom kompanijom.

Pratite specijal: NIS na berzi

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Montenegroerlajnz" prevezao 11.000 putnika

Izvor: S media, 06.Sep.2010

Crnogorska aviokompanija "Montenegroerlajnz" je od februara ove godine prevezla 11.000 putnika na liniji za Niš, saopštilo je to preduzeće...Popunjenost aviona prema Nišu do sada je, kako je saopšteno, iznosila do 40 odsto, a biće, prema očekivanjima, povećana na oko 60 odsto...Grad Niš i "Montenegroerlajnz"...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.