Italijanski privrednici ulažu u Nišku Banju

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Apr.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski privrednici ulažu u Nišku Banju

Nakon konvencije liste "Banja pobeđuje" u Niškoj Banji, okupili su se italijanski privrednici zainteresovani za ulaganja u ovak kraj, na inicijativu Bojana Stanisavljevića, kandidata za predsednika GO Niška Banja..

Bojan Stanisavljević i italijanski investitori, održali su satanak u zgradi opšine Niška Banja sa aktuelnim predsednikom Zoranov Vidanovićem.

Satanku, na kom je iskazana velika zainteresovanost za investicije u ovaj kraj i na kom su obećana >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << nova radna mesta, prisustvovali su Đorđo Zanmarkio predsednik FIA SPORT-a i OK Italije, Gido Davide Minerva predsednik West United Trade Group Limited i vlasnik brendova Gelco, Minerva, Sofias, i advokat Daniele Vidal predstavnik grupacije Zamparini, general Momir Stojanović i Srđan Aleksić nosilac liste "Iskreno za Medijanu".

Privrednici su zatim obušli vinariju Srđana Aleksića u Matejevcu, gde se razgovaralao o plasmanu domaćih vina na inostrano tržište i jednoglasno se složili da vina iz naših krajeva imaju svetlu budućnost i da će uz veću produkciju naći put do istanačanog ukusa kupaca EU..

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.