Igralište u Radnih brigada u Nišu ponovo nebezbedno

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igralište u Radnih brigada u Nišu ponovo nebezbedno

Godinu dana od sređivanja dela igrališta u Ulici Radnih brigada u niškoj Opštini Medijana, roditelji kažu da je mobilijar "već propao" i da nije bezbedno da se deca na njemu igraju. Nadležni uveravaju da će uskoro biti popravljen.

Molbe roditelja čija deca vole da provode vreme na ovom igralištu, koje se nalazi preko puta Vojne bolnice, uslišene su pre nešto više od godinu dana. Tražili su da se napravi bezbedno mesto za igru mališana, a nakon brojnih molbi nadležni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Opštine Medijana su sredili deo mobilijara. Posle nešto više od godinu dana igralište neupotrebljivo; foto: čitalac

Ipak, roditelji kažu da je sreća kratko trajala. Posle nešto više od godinu dana slika ovog igrališta ponovo je ista - ljuljaške i druge igračke nisu bezbedne za decu.

Nestručno i čisto da se ispoštuje obećano, nameštene su na način za koje bi i osnovac sa malo boljom ocenom iz Tehnike i tehnologije znao da je amaterski, najblaze rečeno. Ništa manji problem nije ni to što je materijal korišćen za izradu mobilijara tako kvalitetan, da moramo na par dana da dotežemo sve šrafove na mobilijaru, i što smo već nekoliko puta sami kupovali i menjali iste. Ali, ovo sami ne možemo da popravimo, a sve je nebezbednije za upotrebu - ističu roditelji.

Iz Opštine Medijana su novinarima kratko odgovorili da su nadležne službe popisale sve oštećene mobilijare na njihovoj teritoriji. Kažu i da će "u narednom periodu" svi biti popravljeni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.