I ja se borim!

Izvor: NiskeVesti.rs, 10.Feb.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ja se borim!

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR na Svetski dan dece obolele od raka, 15. februara, organizovaće simbolično puštanje balona podrške mališanima u 23 grada u Srbiji, Niš je deo ove priče. Plato kod TC Kalča - Obrenovićeva ponedeljak 15. februar u 12 sati.

Na taj način započinjemo kampanju I JA SE BORIM koja će imati dva cilja: podizanje svesti javnosti o malignim bolestima kod dece i prikupljanje sredstava za izgradnju novog dečjeg hemato-onkološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << odeljenja u Nišu. Ovako je bilo prošle godine.

Svojim prisustvom, kupovinom neke od rukotvorina sa štanda, pomozimo i podržimo akciju "I JA SE BORIM"!

Plato kod TC Kalča - Obrenovićeva ponedeljak 15. februar u 12 sati.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetski dan dece obolele od raka - #IJaSeBorim

Izvor: Economy.rs, 11.Feb.2016, 00:31

U ponedeljak, 15. februara 2016. godine, obeležava se Svetski dan dece obolele od raka. Tim povodom, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR organizuje dobrotvorni događaj u 12 časova na Trgu Republike.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.