I Aleksandar Mitić napustio DS

Izvor: NTV.rs, 06.Feb.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Aleksandar Mitić napustio DS

Posle Miloša Simonovića, Dragoslava Ćirkovića i Bobana Mihajlovića, još jedan od doskorašnjih čelnika niških demokrata napustio je Demokratsku stranku. Reč je o Aleksandru Mitiću, koji je do poslednjih izbora obavljao funkciju direktora niškog Vodovoda i predsednika Regionalne privredne komore. Mitić je i dugogodišnji predsednik Opštinskog odbora u Niškoj banji i član okružnog i glavnog odbora Demokratske stranke. Pre njega, stranku su napustila još tri odbornika demokrata u skupštini Niške banje, tako da posle odlaska Aleksandra Mitića DS više nema nijednog predstavnika u lokalnom parlamentu.
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

RASULO U DS: Stranku napustio načelnik Raškog upravnog okruga

Izvor: Kurir, 07.Feb.2014, 11:59

U Ćićevcu stranku je napustio Zlatan Krkić, Slavoljub Simić, zamenik predsednika opstinskog odbora Demokratske stranke kao i Zvezdan Babić, predsednik Skupštine opštine Ćicevac..KRALJEVO - Mateja Mijatović, načelnik Raškog upravnog okruga, napustio je danas DS, zbog neslaganja sa načinom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.