Humor za duhovite i Nikola Đuričko ponovo pred Nišlijama

Izvor: JužneVesti.com, 22.Sep.2023, 14:51

"Humor za duhovite" i Nikola Đuričko ponovo pred Nišlijama

U sklopu turneje kojom će promovisati svoj stand up nastup “Show biz” Nikola Đuričko će posle 8 meseci ponovo gostovati u Nišu, gde će publici ispričati zašto je hvatan u kragnu, zašto je sina prijavio u policiju, kao i druge dogodovštine iz života i karijere. Nastup je zakazan za sredu, 18. oktobar od 20 sati u Narodom pozorištu, a karte su već u prodaji.

Tri godine od “Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli da ga pitate” Nikola Đuričko napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je novi stand up “Show biz”, koji je krajem februara već predstavio niškoj publici.

Organizatori kažu da Đuričko leči humorom, kao i to da je u pitanju humor za duhovite, dok sam glumac ističe da voli nastupe u Nišu jer je atmosfera posebna, zbog čega se raduje novom gostovanju.

Imam puno novog materijala,recimo kako sam zakasnio na predstavu, kako sam zaboravio tekst , kako sam igrao u operi, ali i zašto su me hvatali u kragnu, zašto sam morao da prisustvujem porođaju ili zašto sam prijavio sina u policiju. To su samo neka nova životna iskustva i saznanja koja želim da podelim sa ljudima - kaže Đuričko.

Cene karata su 1.500 dinara za parter i 1.200 dinara za balkon, a mogu se kupiti na sajtu i svim prodajnim mestima Tickets.rs.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.