Humanitarno veče duhovne muzike u niškom pozorištu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarno veče duhovne muzike u niškom pozorištu

Kako bi se prikupio novac za podršku deci sa smetnjama u razvoju i deci sa teškim oboljenjima, u Narodnom pozorištu u Nišu u petak 4. decembra u 20 sati biće održano humanitarno veče duhovne muzike.

Na humanitarnom koncertu će nastupiti Učiteljski hor “Lira”, hor “Gracija” i hor “Prvog beogradskog pevačkog društva”, kao i učenici niške Specijalne škole “Bubanj” koji će izvesti performans.

Svojim prisustvom i kupovinom ulaznice ili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << donacijom u humanitarne svrhe na namenski račun, dajete podršku deci sa smetnjama u razvoju i deci sa teškim oboljenjima - poručuju organizatori.

Cena ulaznice je 200 dinara, a građani ili firme koji žele da doniraju to mogu učiniti uplatom na namenski račun “Pomozimo našoj deci” Gradske opštine Palilula, broj 840-2879741-16 otvoren kod Ministarstva finansija – Uprava za trezor.

Za rezervaciju ulaznica i mogućnosti donacije zainteresovani mogu kontaktirati Gradsku opštinu Palilula ili Specijalnu školu sa domom učenika „Bubanj“, kao i organizatore ove humanitarne večeri na brojeve telefona 064/3074731 ili 069/648-258.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.