Humanitarni sportski turnir za decu obolelu od raka

Izvor: RadioCity.rs, 18.Okt.2017, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni sportski turnir za decu obolelu od raka

Kotizacija za učesnike biće 200 dinara po članu tima, dok će svi oni koji budu želeli da daju svoj prilog moći to da učine slanjem sms-a na broj 1150, ili davanjem dobrotovornog priloga u donatorskim kutijama koja će se nalaziti pored tribina. Sav prihod od turnira biće uplaćen na žiro račun NURDOR-a.
U okviru turnira biće organizovana i nagradna igra koju su pripremile studentske organizacije, kao i drugi zabavni program.

Turnir organizuju Studentska unija Medicinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << fakulteta u Nišu i Studentska organizacija Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu u saradnji sa NURDOR-om (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) i Univerzitetom u Nišu
Rok za prijave je do 18. oktobra u prostorijama NURDOR-a, preko facebook event-a ili putem telefona 065/474-98-34

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.