Hotel “Ambasador“ se otvara na proleće iduće godine?

Izvor: RadioCity.rs, 29.Jun.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel “Ambasador“ se otvara na proleće iduće godine?

Adaptacija i sanacija hotela “Ambasador“ počinje za oko 2 nedelje. Kako je za City radio objasnio vlasnik hotela Ivan Spasić, poseduje sve dozvole za radove, a u planu su kompletna zamena fasade i uređenje enterijera.

„Radovi su prijavljeni i počećemo da ih izvodimo za petnaestak dana. Od spoljašnjih radiće se zamena fasade, i to bi trebalo da traje 3-4 meseca, kako bi sve bilo bezbedno. Što se tiče unutrašnjih, budući da je sve od enterijer izneto, nadamo se da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << objekat za 8 do 10 meseci pripremiti za koršćenje“, rekao je Spasić.

On dodaje da će hotel nastaviti da radi pod istim imenom - “Ambasador“, da će biti urađen kao objekat visoke kategorije sa 5 zvezdica, ali će možda zbog ekonomskog i tržišnog poslovanja biti kategorisan sa 4 zvezdice.
Inače, budući da je nedavno sa jedne od terasa ovog hotela na 53-godišnju Nišlijku pao tepih, kog je oduvao vetar, mi smo sadašnjeg vlasnika upitali kako se to dogodilo, i da li su građani bezbedni ukoliko prolaze oko ovog objekta.
„U skolopu priprema za početak radova iznosili su se itisoni, pa je vetar uticao na to da se taj tepih otkotrlja i padne preko ivice. Mi smo i sa hitnom i sa povređenom ženom ispratili njeno stanje, bili smo joj i u kućnoj poseti, na sreću, sa njom je sve u redu“, priča Ivan Spasić.

Podsetimo, hotel “Ambasador“ bio je u vlasništvu preduzeća “Srbija turist“, koje je kupio američki biznismen Srba Ilić. Budući da godinama nije radio, propadao je prazan. Kasnije, na licitaciji 2016. godine hotel je prodat Ivanu Spasiću, vlasniku hotela “My place“.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.