Hapšenja u regrutnom centru u Nišu

Izvor: RTS, 14.Apr.2010, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u regrutnom centru u Nišu

U regrutnom centru u Nišu uhapšena tri medicinska radnika zbog sumnje da su primili mito za izdavanje lažne medicinske dokumentacije kojom su regruti oslobađani služenja vojnog roka.

Pripadnici Vojnobezbednosne agencije (VBA) priveli su troje medicinski radnika Regrutnog centra u Nišu, koji su osumnjičeni za primanja mita za izdavanje lažne medicinske dokumentacije i proglašavanja privremene ili trajne nesposobnosti regruta za služenje vojnog roka.

"Ovom akcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biće obuhvaćeno i više regruta na teritoriji Srbije, zbog sumnje da su počinili krivično delo davanja mita radi oslobađanja od služenja vojnog roka", saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Vojnobezbednosna agencija je akciju sprovela u saradnji sa Vojnom policijom i Višim javnim tužilatvom u Nišu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.