Grupa napadača pretukla starijeg muškarca u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2018, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa napadača pretukla starijeg muškarca u Nišu

U Beogradskoj ulici, u blizini Glavne autobuske stanice u Nišu, nekoliko ljudi pretuklo je sinoć 64-godišnjeg muškarca, koji je zbog povreda odvezen u Klinički centar. Policija traga za napadačima.

Čovek je, prema nezvaničnim informacijama, prolazio naseljem, kada ga je susrela grupa od 4 do 5 nepoznatih ljudi, koji su počeli da ga šamaraju i šutiraju.

Policiji je u 20:30 prijavljeno da je muškarac 1954. godište napadnut od strane nekoliko zasad nepoznatih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << lica. Obavešteno je Tužilaštvo i policija radi na rasvetljavanju činjenica ovog događaja - navode iz policije.

Inače, prema još nepotvrđenim informacijama, pretučen muškarac je inspektor rada, ali ovaj događaj nije povezan sa njegovim zanimanjem.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa mladića pretukla starijeg muškaraca u blizini niške Autobuske stanice

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jan.2018

Kako su potvrdili u PU Niš, policija je sinoć u 20.30 dobila prijavu, da je u Beogradskoj ulici fizički napadnut muškarac star 64 godine, koji je zbog težine povreda prevežen u KC NIš...Niška policija intezivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, a svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.