Grejanje umesto 20 poskupljuje 40 odsto?

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Avg.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje umesto 20 poskupljuje 40 odsto?

Iako su energetski stručnjaci i gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekli da nema razloga za poskupljenjem od 20% , danas stižu najave iz JKP "Toplana" da bi grejanje moglo da poskupi čak za 40 odsto.

Varijabilni deo bi se povećao sa 3,91 dinar na 5,67 dinara po kilovat satu, a cena fiksnog dela sa 28,26 dinara po metru kvadratnom na 36,60 dinara, odlučeno je na sednici u Toplani još 4. avgusta.

Izjava v.d. direkrora Zorana Stojanovića u kojoj on >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kaže da bi grejanje trebalo da poskupi za petinu, odnosno 20 odsto i današnja vest se ne poklapaju, pogotovo ako se uzme u obzir protivljenje gradonačelnika Niša i mišljenje stručnjaka.

Ipak, konačnu odluku o eventualnom poskupljenju daljinskog grejanja i ceni, doneće Gradsko veće.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.