Grdana ponovo na velikim platnima

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grdana ponovo na velikim platnima

Nastavak Grdane, filma koji prikazuje drugu stranu priče o Trnovoj Ružici, ove nedelje stiže u niške bioskope. I drugi deo filma Dobrodošli u zemlju zombija novina je na repertoarima Cineplexx-a i Vilinog grada.

U prvom delu filma o Grdani, koju glumi Anđelina Džoli, govorilo se o događajima koji su "skamenili srce Diznijeve najozloglašenije negativke". U nastavku, pod nazivom Grdana: Gospodarica zla, sada priča ide nekoliko godina kasnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu - rekli su u Cineplexx-u.

Počev od 17. oktobra, niška publika će moći da pogleda i Povratak u Zombilend, nastavak filma Dobrodošli u zemlju zombija.

Radnja filma predstavlja humorističan haos unutar Amerike od Bele kuće do susreta sa novim vrstama zombija koji su u međuvremenu evoluirali, ali i novim preživelim ljudima. Četvoro glavnih junaka su ubice koje pored očekivanih nevolja moraju da se suočavaju i sa glavoboljom koju uzrokuje sveprisutni sarkazam njihove novonastale porodice - kažu u Vilinom gradu.

Kompletne repertoare niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Maleficent: Mistress of Evil – od danas u domaćim bioskopima!

Izvor: ItRešenja.com, 17.Okt.2019

Na oduševljenje mnogobrojnih fanova, sinoć je u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center održana svečana premijera filma “GRDANA GOSPODARICA ZLA” (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL)! Pored glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, fantastičnoj atmosferi doprineli su najmlađi fanovi...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.