Izvor: RTV 5, 05.Okt.2012, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde se delo 400.000 autobuskih kartica? (video)

V.d. direktora Direkcije za javni gradski prevoz smatra da će sa tih 20 kontrolora čije zapošljenje traži na dva meseca, a čije plate neće opteretiti budžet grada, utvrditi da da li je manjak nastao zbog toga što putnici ne plaćaju karte, što kondukteri rade nešto što ne bi trebalo da rade ili je jednostavno broj putnika na tim linijama pao, rekao je gradonačelnik Niša Zoran Perišić.
Novi radnici imaće zadatak da kontrolišu već postojeće kontrolere, ali i već postojeće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << linije, tačnije njihovu isplativost.
Prema rečima v.d. direktora Direklcije za Javni gradski prevoz, Miljana Jovanovića, 20 novih konduktera neće prevashodno kontrolisati samo putnike, već rad konduktera, kako bi se, kako je rekao, našlo gde je  razlika od 400 hiljada karata.

Nastavak na RTV 5...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.