Galija objavila novi album

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Galija" objavila novi album

Kultni bend koji je prve muzičke korake napravio u Nišu - Galija, objavio je novi album “U raju iznad oblaka”. Frontmen ovog benda Nenad Milosavljević kaže da je album karakterističan po tome što je njihov poznati zvuk ovog puta “oplemenjen” savremenim svetskim produkcijskim rešenjima.

10 pesama na novom albumu; dizajn: Dušan MajkićNa albumu ima 10 pesama, a Milosavljević ističe da se radi o beskompromisnom izdanju.

Tragali smo dugo za pesmama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koje zaslužuju da se nađu na njemu. Nismo jurili hit. Razmišljali smo kako uraditi pesmu, a da pomerimo stvari dalje, popnemo se stepenik više. Bez veze je svirati stalno istu muziku. I strašno sam ponosan što smo uspeli da to postignemo, a da zadržimo prepoznatljiv zvuk Galije - kaže frontmen Nenad Milosavljević.

Pored 7 pesama na stihove Galijinog Predraga Pece Milosavljevića, Nenad Milosavljević je komponovao muziku i na poeziju tri naša znamenita pesnika.

Kad bi ti otišla iz ovoga grada Matije Bećkovića dobila je, kaže Milosavljević, polagano, veličanstveno zvučno ruho, Voleo sam Pere Zupca se uvija kao egzotični elektro-pop, dok je, ističe frontmen Galije, priča za sebe Don Ramiro, nepravedno zapostavljenog Milorada Mitrovića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.