GRADSKA TOPLANA PRILAGODILA POSLOVANJE U SKLADU SA SITUACIJOM

Izvor: NTV.rs, 19.Mar.2020, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRADSKA TOPLANA PRILAGODILA POSLOVANJE U SKLADU SA SITUACIJOM

U skladu sa vanrednim merama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba Grad Niša, JKP „Gradska toplana“ Niš prilagodila je svoje poslovanje i uvela posebna pravila u pružanju usluga korisnicima, koje su na snazi od 16.03.2020. godine.
Svi radnici JKP „Gradska toplana“ Niš, koji su angažovani na intervencijama na terenu u obavezi su da prilikom izlaska i povratka sa terena izvrše dezinfekciju ruku, opreme i alata.  Zaposleni angažovani na intervencijama u toplotnim podstanicama >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i zajedničkim prostorijama dužni su da nose zaštitnu masku i rukavice, dok su radnici koji prilikom intervencija ulaze u stanove i ustanove, pored maski i rukavica dužni da nose i hirurške navlake preko obuće. Iz ovog preduzeća poručuju da je obavljena kompletna dezinfekcija svih radnih prostorija, radionica i kotlarnica, tako da se ulazak stranaka u prostorije preduzeća odobrava isključivo na osnovu odobrenja lica koje je zaduženo za sprovođenje mera sprečavanja širenja korona virusa, a nakon dezinfekcije obuće, ruku i stvari koje unosi, uz obavezno merenje temperature termovizijskom kamerom. Sva službena vozila dezinfikuju se jednom dnevno.
Korisnički servis i druge šalterske službe neće raditi, te Gradska toplana apeluje na Nišlije da sve dopise, zahteve i sl. upućuju isključivo putem elektronske pošte na nitop@nitoplana.rs .
Isporuka toplotne energije obavlja se redovno. Pozivni centar, kao i ekipe za hitne intervencije radiće svakog dana 24 sata, tako da građani sve poremećaje u isporuci toplotne energije mogu prijaviti na telefone 018 4 239 188 i 0800 200 018.
Naša je obaveza da se u ovom trenutku ponašamo odgovorno prema građanima i svim zaposlenima, tako da molimo sve građane da imaju razumevanja da se radi o vanrednim okolnostima. JKP „Gradska toplana“ Niš daje sve od sebe, da i pored redukovane radne snage odgovori svim izazovima, a sve u cilju redovne i nesmetane isporuke toplotne energije ka svim korisnicima, navodi se u saopštenju.
https://www.youtube.com/watch?wmode=transparent“ width=“WIDTH“ height=“HEIGHT“ >

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.