Futsaleri Kalče nisu otputovali na zakazani meč

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsaleri Kalče nisu otputovali na zakazani meč

U pretposlednjem kolu najjačeg domaćeg takmičenja u futsalu niški Kalča trebalo je da gostuje Novom Pazaru, ali se to nije dogodilo jer se Nišlije nisu pojavile na ovoj utakmici. Utakmica je registrovana sa službenih 5:0 u korist Pazaraca, a potpredsednik Kalče Dragan Đorđević objašnjava da je prevoz bio obezbeđen igračima, ali se oni nisu pojavili.

Od Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije očekuju i kaznu, ispričao je Đorđević. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << on dodaje da ih ova situacija neće mnogo poremetiti, te da je većina futsalera došla na jučerašnji trening.

Igračima je bilo obezbeđeno sve što je bilo potrebno za Novi Pazar da idu. Prevoz i ručak i tako dalje. Međutim, oni se nisu pojavili, mi nismo otišli, utakmica je registrovana 5:0 za Novi Pazar. Oni koji su bili određeni da idu na tu utakmicu da igraju moraće da napišu izjave zašto nisu došli i onda će Disciplinska komisija da kaže svoje šta ima - ispričao je Đorđević.

Zašto su futsaleri bojkotovali odlazak na utakmicu novinari Južnih vesti pitali su i trenera Vojkana Vukmirovića, ali on nije želeo da objasni o čemu se radi.

Da vam kažem nešto, niste se interesovali kad smo imali neke rezultate, a sada vas interesujete zašto nismo otišli ovamo. Znaš, malo bi mogli da se bavite i nekim drugim stvarima, stvarno nemam vremena, pozovite nekog drugog - rekao je Vukmirović.

Južne vesti su pisale o utakmicama Kalče i u Kupu i u Prvoj ligi, zajedno sa ostala dva predstavnika juga Srbije Jastrepcu iz Blaca i Pirotu.

Inače, ovaj službeni poraz nije ugrozio plasman Kalče u plej-of, pošto “beži” sedmoplasiranom Jastrepcu velikih 9 bodova. U poslednjem kolu na programu je južnjački derbi, pošto će Nišlije dočekati Pirot u subotu, 28. aprila od 20:30. Taj meč je za Piroćance veoma značajan jer se bore za opstanak. Jastrebac će gostovati najboljem srpskom timu Ekonomcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.