Francuska pevačica izvodi bisere klasike u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2016, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska pevačica izvodi bisere klasike u Nišu

Meco sopran iz Francuske Sandra Mila nastupiće u sali Niškog simfonijskog orkestra kao solista na koncertu koji će biti održan u četvrtak 17. marta od 20 sati.

Ona će zajedno sa niškim simfoničarima, a pod dirigentskom palicom Milene Injac, izvesti dela Verdija, Bizea, Gunoa i Čajkovskog, kao i ruske romanse.

Sandra Mila je završila umetnost i dramu na Akademiji u Monaku. Nalazila se u operskim ulogama poput Bizeove Karmen, Masneove Šarlote u operi “Verter” >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Dulčineje u “Don Kihotu”.

Radila je sa više orkestara i horova, poput orkestra Radija Francuske, orkestra Opere Nica i orkestra Petersburga. Direktorka je operskog festivala “Kantarena”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.