Foto-vest: Rupa kod Filozofskog fakulteta “progutala” točak automobila

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Rupa kod Filozofskog fakulteta “progutala” točak automobila

Udarne rupe na putevima u Nišu jedan su od najvećih komunalnih problema poslednjih godina. Jedna takva nastala je i u Ulici Ćirila i Metodija, kod Filozofskog fakulteta i “progutala” čitav točak jednog automobila, a očevici svedoče da je “pauk” morao da izvlači kola.

Na slici koju su čitaoci poslali Južnim vestima vidi se “pežo” kome je ceo točak propao u ovu rupu. Rešenje pomoću štapa i kanapa; foto: čitalac

Nakon sat vremena došla >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je policija na uviđaj i pozvala “pauka” da izvuče vozilo. Ostala je velika rupa na kolovozu koja je delimično popunjena vodom - kaže jedan građanin.

Danas, rupa je obeležena štapom i trakom.

Inače, građani se stalno žale na brojne rupe na putevima koje ne samo da su ruglo, već oštećuju kola i predstavljaju opasnost za putnike i vozače. Trenutno se rekonstruišu brojne ulice u gradu, ali ako je sudeći po ovome što se desilo "pežou", čini se da nove rupe neprestano “niču”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.